سخن سردبیر

با سلام و احترام

موجب خرسندی است که به استحضار برسانم بیستمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران با همکاری و حمایت انجمن شیمی و دیگر مراکز علمی و صنعتی ان شااله در دانشگاه اراک در تاریخ 29-31 مردادماه 1396 برگزار خواهد شد. در این کنفرانس درخصوص محورهای علمی اعلام شده و آخرین دستاودهای آن بحث و تبادل نظر خواهد شد. بدیهی است یکی از اهداف ایجاد این رویداد، فراهم آوردن فرصتی برای خبرگان مراکز دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی برای هم­ اندیشی و تعامل و همچنین ایجاد فرصت­های همکاری مشترک می­ باشد که امیدوارم حاصل گردد.

اخبار، اطلاعات و سخنرانان جدید در سایت کنگره هر روزه بروزرسانی می شود، لطفا برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت physchem20.araku.ac.ir مراجعه نمایید.

با تجدید احترام

علیرضا صلابت